Nov
19

Η AM Best βελτιώνει τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας για την ασφαλιστική εταιρεία ζωής εγγυημένου εισοδήματος. Επιβεβαιώνει τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της United Life Insurance Company και της Lincoln Benefit Life Company

11/19/2022 3:00 PM by Admin in Insurance


Η AM Best βελτιώνει τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας για την ασφαλιστική εταιρεία ζωής εγγυημένου εισοδήματος. Επιβεβαιώνει τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της United Life Insurance Company και της Lincoln Benefit Life Company

ALDUICK, NJ-(ΣΥΡΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)–AM Best αύξησε την Αξιολόγηση Χρηματοοικονομικής Ισχύος (FSR) σε A- (Εξαιρετικό) από B++ (Καλή) και τη Μακροπρόθεσμη Πιστωτική Αξιολόγηση Εκδότη (Μακροπρόθεσμη ICR) σε «a-» (Εξαιρετική) από «bbb+» (Καλή) εγγύησης Income Life Insurance Company (GILIC) (με έδρα το Baton Rouge, Λουιζιάνα). Επιπλέον, η AM Best επιβεβαίωσε ένα FSR του A- (Άριστα) και ένα Long-Term ICR του ‘a-‘ (Εξαιρετικό) στην United Life Insurance Company (ULIC) (Cedar Rapids, IA). Οι προοπτικές για αυτές τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας (αξιολογήσεις) είναι σταθερές. Ταυτόχρονα, η AM Best επιβεβαίωσε το Lincoln Benefit Life Company (LBL) (με έδρα στο Rosemont, IL) το FSR του A- (Εξαιρετικό) και το Long-Term ICR του «a-» (Εξαιρετικό). Οι προοπτικές για αυτές τις αξιολογήσεις είναι αρνητικές.

Οι αξιολογήσεις της GILIC αντικατοπτρίζουν την ισχύ του ισολογισμού της, τον οποίο η AM Best αξιολογεί ως ισχυρή, καθώς και την επαρκή λειτουργική απόδοση, το ουδέτερο επιχειρηματικό προφίλ και την κατάλληλη διαχείριση επιχειρηματικού κινδύνου (ERM).

Οι αξιολογήσεις της ULIC αντικατοπτρίζουν την ισχύ του ισολογισμού της, τον οποίο η AM Best αξιολογεί ως πολύ ισχυρή, καθώς και την επαρκή λειτουργική απόδοση, το ουδέτερο επιχειρηματικό προφίλ και τον κατάλληλο ΜΣΙ.

Οι αξιολογήσεις της LBL αντικατοπτρίζουν την ισχύ του ισολογισμού της, τον οποίο η AM Best αξιολογεί ως ισχυρή, καθώς και την επαρκή λειτουργική της απόδοση, το ουδέτερο επιχειρηματικό προφίλ και τον κατάλληλο ERM.

Η αναβάθμιση της αξιολόγησης της GILIC αντικατοπτρίζει την αυξημένη αλληλεπίδραση με τη θυγατρική της, ULIC, συμπεριλαμβανομένων γενικών στρατηγικών διαχείρισης και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, όπως ασφαλιστικές εργασίες λιανικής για την Kuvare US Holdings, Inc. (Kuvare).

Αυτό περιλαμβάνει πρόσφατες πρωτοβουλίες που

Αυτό περιλαμβάνει πρόσφατες πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την εκ νέου ευθυγράμμιση του οργανισμού ώστε να αφαιρεθεί η δραστηριότητα των θεσμικών αγορών από τη λιανική. Σημειώνονται επίσης οι ισχυρές λειτουργικές βελτιώσεις της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης premium στα βασικά προϊόντα προσόδου, σημαντική επέκταση της διανομής και σταθερό προφίλ λειτουργίας με ευνοϊκές λειτουργικές αποδόσεις.

Οι αντισταθμιστικοί παράγοντες αξιολόγησης περιλαμβάνουν την επίδραση των νέων επιχειρηματικών πιέσεων στα λειτουργικά αποτελέσματα και το κεφάλαιο. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο αποθεματικών της GILIC σταθμίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αποθεματικά ευαίσθητα στους τόκους με συγκεντρωμένο προφίλ προϊόντος. Κατά την άποψη της AM Best, η προσαρμοσμένη βάσει κινδύνου κεφαλαιοποίηση της GILIC υποβαθμίζεται λόγω του υψηλού ποσοστού πλεονάζοντος χαρτονομίσματος και της αυξημένης μόχλευσης στο Kuvare, η διαχείριση της οποίας αναμένεται να γίνει βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα. Η Kuvare συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να αυξήσει την οικονομική ευελιξία για να υποστηρίξει σιωπηρά και ρητά τις λιανικές και θεσμικές επιχειρήσεις.

Οι αρνητικές προοπτικές για την LBL

Οι αρνητικές προοπτικές για την LBL αντικατοπτρίζουν τις συνεχείς ανάγκες κεφαλαιακής στήριξης της εταιρείας όταν εξεταστούν μαζί με τον δεσμευμένο αντασφαλιστή της, Lancaster Re Captive Insurance Company. Αυτό οφειλόταν στην επιδείνωση των κεφαλαιακών τάσεων της εταιρείας που προέκυψε από την υποαπόδοση στη δραστηριότητα της δευτερεύουσας εγγύησης καθολικής ζωής πάνω από τις αρχικές προβλέψεις. Οι ελαφρυντικοί παράγοντες περιλαμβάνουν το στρατηγικό όραμα της εταιρείας με ένα σχέδιο που περιλαμβάνει τη διατήρηση των υποχρεώσεων και την αναστολή μερισμάτων από τον οργανισμό για τη βελτίωση της κεφαλαιακής του θέσης.

Αυτό το δελτίο τύπου αναφέρεται στις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας που δημοσιεύονται στον ιστότοπο AM Best. Για όλες τις πληροφορίες αξιολόγησης που σχετίζονται με την κυκλοφορία και τις σχετικές αποκαλύψεις, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για την έκδοση καθεμιάς από τις μεμονωμένες αξιολογήσεις που ορίζονται σε αυτήν την έκδοση, ανατρέξτε στο AM Best’s Πρόσφατη δραστηριότητα αξιολόγησης Ιστοσελίδα. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τους περιορισμούς των γνωμοδοτήσεων πιστωτικής βαθμολογίας, ανατρέξτε Οδηγός για τις καλύτερες αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας. Για πληροφορίες σχετικά με τη σωστή χρήση των Best Credit Ratings, Best Performance Scores, Best Advance Credit Scores και AM Best, κάντε κλικ εκδόσεις, δείτε Ένας οδηγός για τη σωστή χρήση των αξιολογήσεων και των κριτικών του Best.

Η AM Best είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, εκδότης ειδήσεων και πάροχος ανάλυσης δεδομένων που ειδικεύεται στον ασφαλιστικό κλάδο. Με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες με περιφερειακά γραφεία στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη και την Πόλη του Μεξικού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε.

Πνευματικά δικαιώματα © 2022 από την AM Best Rating Services, Inc. και/ή τις θυγατρικές της. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.