Nov
22

Η κρυφή επιχείρηση ασφάλισης μεταφοράς ανθίζει καθώς περισσότεροι Αμερικανοί θερμαίνονται

11/22/2022 3:30 PM by Admin in Insurance


Η κρυφή επιχείρηση ασφάλισης μεταφοράς ανθίζει καθώς περισσότεροι Αμερικανοί θερμαίνονται

Η κρυφή επιχείρηση ασφάλισης μεταφοράς ανθίζει καθώς περισσότεροι Αμερικανοί θερμαίνονται

Μεγάλοι πάροχοι ασφάλισης κρυφών μεταφορικών μέσων των ΗΠΑ λένε ότι έχουν δει άνευ προηγουμένου ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, καθώς τα αυξανόμενα ποσοστά εγκληματικότητας συνεχίζουν να ωθούν περισσότερους Αμερικανούς να πάρουν την προσωπική τους ασφάλεια στα χέρια τους αγοράζοντας ένα πυροβόλο όπλο για αυτοάμυνα.

Η Delta Defense, η οποία διευθύνει την Αμερικανική Ένωση Κρυφών Μεταφοράς (USCCA) και παρέχει ασφάλιση ευθύνης αυτοάμυνας ως μέρος της ιδιότητας μέλους του οργανισμού εκπαίδευσης και κατάρτισης, έχει διπλασιαστεί από 300.000 το 2020 σε σχεδόν 700.000 σήμερα.

Πριν από μια δεκαετία, τα μέλη του USCCA ήταν 50.000.

Ο Tim Schmidt, Διευθύνων Σύμβουλος της Delta Defense και πρόεδρος και συνιδρυτής της USCCA, αποδίδει την άνοδο στα «εκατομμύρια ολοκαίνουργια κατόχους όπλων ότι υπάρχουν μετά από όλες τις ταραχές που συνέβησαν στις αρχές του 2020».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΠΥΡΟΜΟΧΙΚΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η συμμετοχή στο USCCA έχει υπερδιπλασιαστεί από το 2020.

Είπε στο FOX Business, «Πολλοί άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι, «Για όνομα του Θεού, πρέπει να μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου, άρα θα αγοράσω ένα όπλο». Και αυτοί οι νέοι ιδιοκτήτες όπλων ψάχνουν. για εκπαίδευση, κατάρτιση και πρόσθετη προστασία.

Ο ανταγωνιστής US LawShield, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2009 και παρέχει επίσης εκπαίδευση, κατάρτιση και ασφάλιση κρυφής μεταφοράς, σημείωσε τεράστιο άλμα στα μέλη από το 2020 επίσης.

Το US LawShield έχει δει «άνευ προηγουμένου ανάπτυξη» από το 2020, σύμφωνα με τον CEO Kirk Evans.

«Είχαμε αυτόν τον συνδυασμό τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια COVID, πολιτικές αναταραχές, γιγαντιαίες αυξήσεις της εγκληματικότητας σε ολόκληρη τη χώρα — και είδαμε πολύ, πολύ άνευ προηγουμένου ανάπτυξη στην εταιρεία μας», είπε ο πρόεδρος Kirk Evans στο FOX Business. , λέγοντας ότι η οργάνωσή του έχει επίσης αυτή τη στιγμή περίπου 700.000 μέλη.

Ο Έβανς είπε ότι ένας άλλος λόγος που ο κλάδος βλέπει τόσο μεγάλη ανάπτυξη είναι η αυξανόμενη ποικιλομορφία μεταξύ των κατόχων όπλων.

ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ της Μασαχουσέτης έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2020, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ: ΑΝΑΦΟΡΑ

«Δεν θα μπορούσατε να πάτε μια εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς να δείτε ένα άρθρο σχετικά με «οι γυναίκες αποτελούν το μεγαλύτερο δημογραφικό στοιχείο των νέων κατόχων αδειών» ή «οι Αφροαμερικανοί έχουν παρουσιάσει τη μεγαλύτερη αύξηση» ή τις μειονότητες ως τη μεγαλύτερη αύξηση άδειων ή ανθρώπων στο Σαν Φρανσίσκο έτρεχαν να αγοράσουν ένα πυροβόλο όπλο», είπε. «Αυτή δεν είναι πλέον μια λευκή συντηρητική ομάδα».

Η Mary Pitt, συνταξιούχος εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων της Πολεμικής Αεροπορίας και τώρα ιδιοκτήτρια του Boom Boom Firearms Training, συνομιλεί με τους ανθρώπους πριν κάνουν το τεστ ζωντανών πυρών για να λάβουν την άδεια μεταφοράς κρυφών στο Maryland Small Arms Range στο Gorno Marlborough, Maryland στις 17 Ιουλίου 2022. (Φωτογραφία από τον Rob Hill για την Washington Post μέσω Getty Images/Getty Images)

Και οι δύο CEO πιστεύουν ότι η επιχείρηση θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Ο Έβανς βλέπει μια ευκαιρία μετά την πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στην υπόθεση New York State Rifle & Pistol Association, Inc. v. Bruen, κάτι που θα διευκόλυνε την απόκτηση άδειας μεταφοράς κρυφού όπλου σε πολλές πολιτείες.

Ακριβώς όπως η Νέα Υόρκη, λέει ο Evans, η Καλιφόρνια, το Νιου Τζέρσεϊ και άλλες πολιτείες με περιοριστικές δομές αδειοδότησης θα πρέπει τώρα να τις χαλαρώσουν. Εξήγησε, “Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι τρομερή ανάπτυξη σε τρεις από τις μεγαλύτερες πολιτείες της χώρας” λόγω της απόφασης.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ FOX ON THE GO ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο Schmidt βλέπει ευκαιρίες τόσο στον υψηλό αριθμό κατόχων όπλων στις ΗΠΑ όσο και στην ανάπτυξη της δικής του εταιρείας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν περίπου 22 εκατομμύρια Αμερικανοί που έχουν κρύψει άδειες μεταφοράς και 80 εκατομμύρια νοικοκυριά που διαθέτουν όπλα.

«Είναι ένας συνδυασμός ολόκληρης της κοινωνίας που απλώς αγοράζει περισσότερα όπλα επειδή φοβούνται και θέλουν να μπορούν να αμυνθούν», είπε. «Και το νούμερο δύο, γινόμαστε καλύτεροι στις δουλειές μας».